zondag 28 april 2019

Wekelijkse sufferdjes


Heel vreemd die jkfhddd aan het eind, I know. Ik  bedacht het niet, had er zelfs geen invloed op. Klik er vooral wel even op en zie waar je uitkomt.
    Tada!!! Een verstopte pagina achter mijn blogs. Werk waar ik eigenlijk enorm trots op ben.

Zie je de rij links? Ze verwijzen naar artikelen in de krant. Het zijn, heel egoïstisch, alleen artikelen waar mijn naam onder staat, soms er boven, soms ernaast. Ze komen hoe dan ook van mijn hand.
    De meeste zijn voor Houtens Nieuws geschreven en anderen voor vrijwilligersorganisatie Van Houten & Co waarvoor ik (vrijwillig) lid ben van het media team. Die artikelen verschijnen in het Trefpunt. Het andere wekelijkse sufferdje van Houten. Sufferds of niet, ik ben zo enorm trots ervoor te mogen schrijven of er in te verschijnen. Dat mag toch?

Eigenlijk wil ik, die van veel woorden houd, gewoon zeggen: dit is dé plek waar je alles vindt dat ik buiten mijn blog om schrijf en wat online te vinden is! Werk waar ik reuze trots op ben. Wat mij betreft kijk je hier elke week voor de nieuwste en laatste artikelen, want ik sta zo goed als elke week met een item in de krant. Maar helemaal garanderen kan ik dat niet. Het gebeurt wel eens dat de redacteur niets voor me heeft of ik heb geen ruimte voor een interview.

MAAR, heel groot MAAR! Ik zet wel veel opzij voor dat geweldig leuke gesprek, een mooie ontmoeting, want ik ontmoet zoveel mooie, inspirerende, leuke, verrassende en een enkele keer mensen waar de klink niet bij is. Het schrijven naar aanleiding van die ontmoetingen, een artikel er van maken maakt het extra leuk.

Ik heb gewoon mijn werkplek gevonden. Zo heerlijk!

EN! Elke twee weken staat er sowieso een Kettingbericht in de krant, want op 1 april kreeg ik de vraag of ik wilde nadenken over een vaste rubriek. Ja, natuurlijk wilde ik dat, maar niet op 1 april. Wat een grap! Nog geen half jaar freelance in dienst, krijg ik precies op 1 april dat verzoek. Ik ben goed gelovig, maar op 1 april erg op mijn hoede.
    Zo klonk mijn antwoord: of dit is een leuk verjaardagscadeau, of dit is een enorme grap.
    Als antwoord kreeg ik: wel gefeliciteerd. Het is geen grap, maar ik stuur je morgen dit verzoek nog wel een keer. Het was niet nodig, ik zei ja!

Inmiddels staat het eerste deel in de krant. Het vervolg interview ligt achter me, het artikel is klaar, de geïnterviewde prachtig vereeuwigd en ik ben een leuke ontmoeting rijker. Nu nog anderhalve week wachten tot het in de krant staat.

Anyway, voor wie het leuk vind op de hoogte te blijven van alles naast mijn blog?
Kijk minimaal elke twee weken op deze plek: https://www.typisch-irene.nl/p/jkfhddd.html
Of ga naar www.typisch-irene.nl en zie op je phone HOMEPAGE staan? Klik daarop:


Klik dan op VOOR KRANT EN ANDEREN:
En zie daar alle links van online berichten die ook in de krant op woensdag verschijnen: leuk hè!?