zondag 27 december 2015

Derde kerstdag

Kerst is gedaan, het is mooi geweest.
    Ja, echt mooi! Mijn dagen waren vanaf kerstavond gevuld met familie en gezelligheid. Het was een heerlijke tijd met bloedverwanten om ons heen. Het waren all in all gezelliedrukke kerstelijkheden!
    Heb jij het ook goed gehad? Ik hoop het zo!

Benjamin kan er geen genoeg van krijgen. Hij is dan ook echt ons kerstbeest en wil morgen DERDE KERSTDAG vieren.
    Wat hij daar mee wil bereiken? Of welke verwachtingen hij daar aan verbindt? Ik weet het niet.
    Wat ik wel weet is dat ik geen derde kerstmaaltijd op tafel zet. De culinaire hoogstandjes zijn echt even op. Even rustig aan en normaal doen, is mijn idee. Maar voor hem wil ik het met alle plezier DERDE KERSTDAG noemen. Ik zie geen probleem.

Voor nu, kan ik echter maar aan één ding denken: mijn bed! Ik verlang vooral en alleen daar te zijn, waar ik mijn ogen kan sluiten, mijn oren uit kan doen. Ik wil wegdrijven naar dromenland, even geen verplichting meer.

Behalve een laatste woord aan jou: DANK JE WEL. Dat je mijn blog leest en volgt. Dat vind ik echt super heerlijk! Het geeft mij moed om er weer tegenaan te gaan in 2016; 52 nieuwe blogs wachten op een verhaal.

Maar eerste een nieuwe jaarwisseling - 2015 wordt 2016. Ik wens je een goede wisseling, vooral een veilige. En dat die mag worden gevolgd door een verrassend 2016. Ja dat het een goed jaar voor je mag zijn. Dat wens ik je echt.

Ik tref je graag volgend jaar weer hier...  Dat klinkt nog ver, maar duurt gelukkig maar een weekje. Ik kijk er al naar uit. Jij ook?

Liefs,