zondag 22 februari 2015

Winnaar TI-shirt (Typisch Irene shirt)

En de winnaar is…
    Ikzelf, want ik ben tien pagina-likes rijker. Dat vind ik nou iets om te vermelden en te vieren. Het is een leuke bijkomstigheid; gezien worden door iets meer mensen. Bedankt voor wie daar aan meewerkte.

Na het plaatsen van mijn blogje ‘TI-shirt (Typisch Irene shirt)’ en een facebook-link die daarnaar verwees, hebben zeventien mensen die link geliked & geshared. Dat is echt gaaf! Zij maakten daarmee kans op mijn zelf ontworpen TI-shirt.
    Van die zeventien deelnemers heb ik twee deelnemers voor deelname uitgesloten, te weten mijn man en dochter. Zij regelen maar zelf een TI-shirt, zo dicht bij het vuur moet dat lukken.
    Met twee afvallers is de winkans voor de vijftien overblijvers toch wel even vergroot. Met hoeveel procent weet ik niet, ik ben niet zo goed in wisknudde. Reken het zelf maar uit, als je het belangrijk vind.

En dan nu…
    Wie wint mijn unieke TI-shirt? Oké, misschien niet helemaal uniek, want hij is ook te bestellen voor €15,- als je hem perse hebben wilt. Laat dat vooral weten via een privé bericht op mijn facebookpagina: https://www.facebook.com/pages/Typisch-Irene/288781364613131?fref=ts

En dan nu...
    Schakelen we over naar Celine. Zij leidde te trekking en vond de winnaar! Kijk maar hoe eerlijk het er aan toe ging: